Naturcolor közelebb hoz az Egészségesebb környezethez.

Álláskereső Ausztriában, Absolulte Live,Power Fruit, Akció, Bio, Ezüst, Festék, Háztartási, Hobby, jobsuche, jobanzeigen,Wohnung suche, lakk, Stellenangebot, web shop, Réz, Tanácsadás

Medencevíz kezelés a legolcsóbban

A Hypopor kiváló medencevíz kezelő vegyszer! Számos referencia medencében csak a Hypoport használják és a víz kristálytiszta a teljes szezonban! Próbálja ki Ön is!

Az 8 m3-es merev falú medencébe nem kell a kezdetben adagolni semmiféle vegyszert, amennyiben csapvízzel töltjük fel.

Közkívánatra: medencevíz kezelés

Sokan kérdezték, hogy hogyan kell adagolni a jelenleg legnépszerűbb felfújható medence vizébe a Hypoport. Saját többéves tapasztalatból állíthatjuk, hogy csakis kizárólag a Hypoport alkalmazzuk a medence vizének kezelésére és a víz mindvégig a fürdőszezon alatt kristálytiszta és abszolút úgymond 'fürödhető'.
Pl. egy kb. 10 m3-es medence vizébe használtsági foktól és időjárástól függően heti 2 alkalommal 100-200 gramm Hypoport adagolunk úgy, hogy egyszerűen elszórjuk a víz felszínén és elkeverjük a vizet. A szűrőbe is lehet tenni egy csomaggal heti két alkalommal.

 myphoto-130401-01.jpg

Olcsóbb és hatékonyabb mint a klórtabletta!  

Ajánlott fogyasztóiára : bruttó 195.-ft. / 60g 

Ettől az ártól olcsóbban is meg lehet kapni !

Már 10 db. 60g-os vásárlása esetén az

AKCIÓS ÁR: bruttó 175.-ft /db

Megvásárolható: a Naturcolor Kft-nél, melynek címe:

Debrecen,  Méliusz tér 10.

Érdeklődni és rendelést leadni a következő telefonszámon lehet.:

06 20 501 3986

 

 

Még egyszer az adagolás: 

Hypopor adagolása kismedencébe

A legnépszerűbb kismedencék, felfújható vagy merev falú, szétszedhető medencék vizének kezelése a leggazdaságosabb a Hypoporral. A 3-10 m³ űrtartalmú fürdőmedencébe köbméterenként 10 grammnyi Hypoport javaslunk minden nap, az esti órákban, a fürdés után.

Fontos, hogy a felületen való elszórás közben működtessük a keringető szivattyút és közvetlenül a kezelést követően  elkeverjük a Hypoport a medencében. A medence alján lerakódott granulátumot műanyag söprűvel kell elkeverni, hogy minél előbb és minél aktívabban fejtse ki a hatását. A szűrőbe is lehet önteni pár grammot.

Több kérdést is kapunk, hogy fóliás medencébe is szabad-e adagolni a Hypoport. A válaszunk erre a kérdésre természetesen igen, de figyelni kell az adagoláskor, hogy egy pontra ne kerüljön túl sok Hypopor és ne is maradjon ott hosszabb ideig. A fenti metódust követve nem veszi ki a színét a fóliának. A Hypopor ugyanis koncentráltan fehérítő hatású is. 

A Hypoport nem muszáj bekeverni adagolás előtt, a vízzel érintkezve ugyanis azonnal reakcióba lép és úgy fejti
ki algaölő hatását.

Tapasztalataink alapján a Hypopor mellett nem szükséges használni más vegyszereket. 

Az adagolás mennyisége függ az időjárástól, a használat fokától, a napi hőmérséklettől és a csapadéktól. 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.241828122505971.61807.129450673743717&type=3

 

már Ausztriában is kapható !

A Hypopor   általános és sokrétü felhasználási lehetőségei:

 

A készítmény minden szükséges ÁNTSZ, OKI, OÉTI, OTH engedéllyel, szakvéleménnyel rendelkezik.

 A Hypopor egy szerves klór granulátum, mely a hivatalos bevizsgálási eredmények szerint kitűnően fertőtlenít, elpusztítja az ismert baktériumokat, vírusokat, TBC-t, algát, élő szervezeteket, stb...

Antimikrobiális spektruma: bactericid, fungicid, virucid, tuberkulocid. Egy csomag 60 grammos Hypopor klórgranulátumból 10 liter klóros fertőtlenítőszer, \"hipó-oldat\" nyerhető. Ezáltal jóval gazdaságosabb, mint a megszokott folyékony fertőtlenítőszer. Hatásideje 5 perc.

A granulátum, formátuma miatt, nem folyik, nem csöpög, nem marja ki a ruhát, nem tesz kárt az üzlet polcain, a padozaton, a raktárban és a gépjárműben. Kis helyen is elfér, tárolása így 100-szor egyszerűbb, biztonságosabb, helytakarékos. Minőségét zárt állapotában, közvetlen fénytől, nedvességtől megóvva, hivatalosan két évig, de szinte korlátlan ideig is megőrzi. Vízzel érintkezve azonnal reakcióba lép és kifejti baktériumölő, fertőtlenítő, virucid hatását, majd maradvány nélkül távozik.

A Hypopor minden szükséges szakhatósági engedéllyel rendelkezik, s így az előírásoknak megfelel. A termék elsődleges célja, hogy minden háztartásban, egészségügyi intézményben, az élelmiszeriparban a folyékony hipót kiváltsa.

Kiszerelési alapegysége a 60 grammos csomag, de cégünk, igény esetén, bármilyen kiszerelési egységben (500gr,1kg,5kg ill. 10kg) is legyártja. 

***Vigyázat! A terméket hamisítják! Mindenképpen ellenőrizze a biztonsági adatlapot, valamint az OÉTI és OTH engedélyeket! Csak tőlünk, illetve hivatalos viszonteladóinktól vásároljanak Hypopor-klórgranulátumot! Gyanú esetén értesítse a gyártót!

 

1 csomag 60 grammos HYPOPOR 10 liter 5%-os töménységű háztartási fertőtlenítőszert jelent.

Ára : 195.-ft / 60 g

1 liter oldat 19,50-ft. -ba kerül !

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 77
Tegnapi: 46
Heti: 585
Havi: 730
Össz.: 745 919

Látogatottság növelés
Oldal: Hypopor fehérítő, penészölő, fertőtlenítő, medencevÍz kezelő klórpor
Naturcolor közelebb hoz az Egészségesebb környezethez. - © 2008 - 2018 - multimix.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »