Naturcolor közelebb hoz az Egészségesebb környezethez.

Álláskereső Ausztriában, Absolulte Live,Power Fruit, Akció, Bio, Ezüst, Festék, Háztartási, Hobby, jobsuche, jobanzeigen,Wohnung suche, lakk, Stellenangebot, web shop, Réz, Tanácsadás

Multimix Festékbolt Debrecen

Tudom, hogy a barkácsolás divat, de jobb ha az ember szakembert hivat!

 

Fa kezelése beltérben:
padlók, lépcsők és más nagy igénybevételnek kitett felületek

A vízszintesen elhelyezkedő felületek általában mindig nagyobb igénybevételnek vannak kitéve: járunk rajtuk, pakolunk rájuk, dolgozunk rajtuk. A padló a beépített faanyagok közül a legnagyobb igénybevételt kapja. Ha ilyen nagy igénybevételhez mégis egy puhafát választunk, (például lucfenyő hajópadlót) gondolnunk kell arra is, hogy ezek kezelése, karbantartása és ápolása időt és energiát igényel. Azonban a megfelelő felületkezelő anyagok kiválasztásával és a későbbiekben kellő odafigyeléssel, rendszeres karbantartással egy életen át tartós, ellenálló, szép felületet kaphatunk. Hiába ugyanis  kemény a fedőréteg, mint az üveg (lakkozás esetében), ha a hordozóréteg - a fa - puha, mint a szivacs. Az üveg (így viselkedik a lakkozott felület) nem védi meg a fát tartósan, mert ahogy a lakkréteg megreped (felületi sérülés, öregedés, napfény, stb. hatására), a repedéseken át beszivárgó víz, amely nem tud távozni a fából, a lakk alatt beszürkíti az anyagot, a lakk pedig lepereg. Az olaj és a viasz viszont a fa pórusaiba mélyen beszívódik, így impregnálja, és egyben keményíti a felületet, amely sérülés esetén is könnyen javítható.

 

Attól függően, hogy milyen fát szeretnénk kezelni (puhafa-keményfa), milyen felületet szeretnénk (olajozott, olajozott-viaszolt, lúgozott-szappanozott, vagy lakkozott) és milyen felhordásmódra van lehetőségünk (kézi-gépi), különböző anyagtípusok közül választhatunk.

 

Puhafák, erősen nedvszívó vagy inhomogén fafajok: könnyű, puha, laza szerkezetű, erősen nedvszívó vagy inhomogén szövetszerkezetük miatt egyenetlen nedvszívóképességű fafajok: lucfenyő, erdeifenyő, borovifenyő, feketefenyő, éger, bükk, juhar, nyír

Keményfák: sűrű szálú, homogén, alacsony nedvszívóképességű fafajok: vörösfenyő, tölgy, kőris, cseresznye, gesztenye, dió, bambusz stb.

Olajozás - Olajozás-viaszolás - Lúgozás-szappanozás - Lakkozás

weboldalunk és webáruházunk:

 www.komplett-otthon.hu/multimix

www.komplett-ottthon.hu

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 46
Heti: 605
Havi: 750
Össz.: 745 939

Látogatottság növelés
Oldal: Parketta olajozás-viaszolás
Naturcolor közelebb hoz az Egészségesebb környezethez. - © 2008 - 2018 - multimix.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »